někdy kaluže), když se s námi vítá nebo i při větším vzrušení. Fleur to dělávala taky, ale přešlo ji to ještě ve velmi útlém věku, Aira má už půl roku, a nevypadá to, že by s tím chtěla přestat.Moderátor: Moderátoři
někdy kaluže), když se s námi vítá nebo i při větším vzrušení. Fleur to dělávala taky, ale přešlo ji to ještě ve velmi útlém věku, Aira má už půl roku, a nevypadá to, že by s tím chtěla přestat.Iva píše:Nemáte někdo radu, jak zabránit učůrávání? Airinka nám dělá loužičky (někdy kaluže), když se s námi vítá nebo i při větším vzrušení. Fleur to dělávala taky, ale přešlo ji to ještě ve velmi útlém věku, Aira má už půl roku, a nevypadá to, že by s tím chtěla přestat.
ibra píše:Tak nevím, jestli vás uklidním, naší Beebee je přes rok a dělá to stále. Je pravda, že už méně často než dříve. Snažíme se vítat v klidu, nebo spíš vůbec.

. Většinou značkuje už chodník jak ke mně letí, takže než doběhne už je to pryč. Ostatní ze smečky to nedělají ani to nezkoušeli s velmi krátkou vyjímkou malého štěnda. Není to pravidelně, teď už spíš jen občas, ale je lhostejno jak dlouho mě neviděla i po 4 hodinách mě takhle dokáže přivítat. Věkem to neodeznělo, možná ta frekvence je méně častá, ale brzy budem slavit 5 narozeniny. Ostatním z rodiny a návštěvám to nedělá, spíš vyjímečně 1-2x do roka, takže to nijak neřeším. V bytě to nedělá a na chodníku to nevadí.Iva píše:Ona je cvok a je schopna nás vítat pokaždé, když vyjdeme z domu na zahradu![]()
No mám spíš pocit, že těžce nese, že se jí vždy jeden z páníků na pár dní ztratí, mě když vítá, tak si jen cvrkne, když přijede domů manžel, tak je potopa...Zdá se mi, že je to trošku lepší, než když jsme jí dovezli, zdá se, že si zvykla, ale do hlavičky jí nevidíme, možná je ještě ve stresu. Kdyby ty loužičky dělala venku, tak mi to nevadí, ale ona vběhne do baráku a můžeme vytírat celou chodbuLucie píše:Buď je to vítací typ jako píše Martina nebo prostě má radost ze života. Třeba u předchozích páníčků neměla tolik kontaktu, tak teď je z toho unešená. Pokud jo, časem ji to přejde.
Iva píše:No mám spíš pocit, že těžce nese, že se jí vždy jeden z páníků na pár dní ztratí, mě když vítá, tak si jen cvrkne, když přijede domů manžel, tak je potopa...Zdá se mi, že je to trošku lepší, než když jsme jí dovezli, zdá se, že si zvykla, ale do hlavičky jí nevidíme, možná je ještě ve stresu. Kdyby ty loužičky dělala venku, tak mi to nevadí, ale ona vběhne do baráku a můžeme vytírat celou chodbu. No třeba se to časem zlepší.
Ale přešlo ji to.JarkaZe píše:;-) Jsem tu po delší době a zrovna tohle téma mě oslovilo. Máme také vítací typ, ale do roka jí to ucvrkávání z radosti přešlo.
Až letos jsme byli poprvé na dovolené mimo ČR a bez psa, prostě to nešlo vzít psa s sebou. Iss byla u hlídací tety. Měla jsem z toho větší nervy než ona. Když jsme si ji vyzvedávali bouřlivě nás přivítala a cvrkla si po letech taky. Ale to je myslím omluvitelné, má sice 5 let, ale tak dlouho nikdy bez nás nebyla.
Jsem ráda, že vše proběhlo v pohodě a že teď už vím, komu jí v případě potřeby můžu s klidem svěřit.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník