vytáčírna

Moderátor: Moderátoři

Re: vytáčírna

Příspěvekod Madelka » 29 bře 2010, 07:35

ježiš marjá a co vede takové lidi si pořizovat psa? Na to aby byl zavřený v ohrádce jim stačí morče nebo křeček... :nene
Madelka
V záběhu

Příspěvekod Lucie » 29 bře 2010, 07:50

Iva píše:Oni by ji asi nebili, ale byla by chudák, oni nebyli absolutně psychicky připravení na tu změnu. Měli asi představu, že si štěně zvykne během pár hodin - u nás bylo zvyklé lítat po zahradě 3000 m2, kromě vnitřku domu mohlo všude, tam ho zavřeli do malinké ohrádky, nesmělo ani do zahradního domku, u dveří nemělo nic na ležení...,divili se, že štěně v té ohrádce nechce být a snaží se to pletivo rozkousat, vůbec nepochopili, že to štěně chce být co nejblíž k nim, že i na dece na schodku bude spokojené víc než v té ohrádce. Když bylo navolno, tak běhalo podle plotu a chtělo si hrát s tím sousedovic psem, nevím, jestli jim víc vadilo, že štěká nebo že vyšlapuje trávu, všude v zahradě měli na místech, kde se víc chodí, takové ty plastové zatravňovací mřížky....Ono mě to mělo trknout dřív, když k nim štěně nechtělo samo jít, vlastně ani jedno a paní se ptala, jestli bude štěně štěkat..., poučení pro příště, i ti prcci vycítili, že něco není správně. A ještě perlička - jak se tu už psalo o deformaci učitelů a lékařů - pán byl lékař, paní zdravotní sestra...

No a při první návštěvě u vás se ti lidi chovali jak?
Lucie
Site Admin

Příspěvekod JarkaZe » 29 bře 2010, 08:08

Madelka píše:ježiš marjá a co vede takové lidi si pořizovat psa? Na to aby byl zavřený v ohrádce jim stačí morče nebo křeček... :nene

:twisted: To teda jo. Ale myslím, že jdou obvykle aspoň trochu rozeznat už při hovoru po telefonu.

Dík všem páníčkům našich prcků! Asi jsme měli zpekla štěstí.
JarkaZe
Zbloudilec

Příspěvekod Madelka » 29 bře 2010, 08:18

JarkaZe píše: :twisted: To teda jo. Ale myslím, že jdou obvykle aspoň trochu rozeznat už při hovoru po telefonu.

Dík všem páníčkům našich prcků! Asi jsme měli zpekla štěstí.

Těžko říct, já třeba jsem takový trdlo důvěřivý, že bych taky dala štěndo každému na hezký slovo. Lidi mají velký oči, myslí si, že výchova štěnda je hračka, a najednou spadnou z višně. Myslím, že takových případů není málo. V lepším případě to skončí takhle, v tom horším je pak pes celý život nešťastný. A víc se to, podle mě, týká takových těch populárních plemen, jako jsou labradoři a podobně. Znám spoustu labradorů jen od nás z města, co žijí v paneláku a na procházku se dostanou jen na vodítku vedle kočárku... :598
Madelka
V záběhu

Příspěvekod Sylva » 29 bře 2010, 08:36

Tasy píše:Bože,kde se takový typy berou....to prostě nepochopím.Žijou v nějakým jiným světě.
Hlavně,že se to zjistilo včas.... :580

Tak takové týpky je třeba politovat. I když oni by asi netušili, proč je litujeme. O jejich životní náplň a cíle fakt nestojím. :nene
Ale Arnika to má už vyřešené, navíc má nový domov s chodskou kámoškou. :580
Sylva
Zbloudilec

Příspěvekod Madelka » 29 bře 2010, 08:38

Sylva píše:Tak takové týpky je třeba politovat. I když oni by asi netušili, proč je litujeme. O jejich životní náplň a cíle fakt nestojím. :nene
Ale Arnika to má už vyřešené, navíc má nový domov s chodskou kámoškou. :580

Tak se to nakonec přece jen podařilo! Teď se bude mít určitě bájo a ani to stýskání nebude tak zlé, když má chodskou parťačku. Ta se o ní určitě postará. Přejeme hodně štěstí a ať se jí daří skvěle!!! :580
Madelka
V záběhu

Příspěvekod Iva » 29 bře 2010, 09:26

Lucie píše:No a při první návštěvě u vás se ti lidi chovali jak?
Byli takoví našponovaní, hodně se ptali,protože nikdy psa neměli...Příště dám víc na intuici, protože urvaná jsem z nich nebyla, manželovi se zdálo, že to bude v pohodě, ale je to chlap ;-) , ženský opravdu asi dají víc na první dojem a skoro nikdy se nespletou.... No jak říkám, poučení pro příště.
Iva
V záběhu

Příspěvekod Evík » 29 bře 2010, 19:40

Iva píše: Byli takoví našponovaní, hodně se ptali,protože nikdy psa neměli...Příště dám víc na intuici, protože urvaná jsem z nich nebyla, manželovi se zdálo, že to bude v pohodě, ale je to chlap ;-) , ženský opravdu asi dají víc na první dojem a skoro nikdy se nespletou.... No jak říkám, poučení pro příště.

Přečetla jsem si tu celý ten příběh Arniky...chudák holka, ale reagovala jsi střelhbitě a správně, takže čubinka určitě na to ošklivé zapomene, zvlášť, když má teď už novou paničku a ještě fajn chodskou kamarádku. :580
Jinak s tím prověřováním majitelů...Ono je to někdy fakt asi dost těžké. Člověk se stále více řídí rozumem a málo spoléhá na tu intuici. Ty prvotní instinkty, které máme v sobě, ale které jsme se "naučili" potlačovat, je často dobré poslechnout. Věřím, že příště už se ti nic podobného nestane.
Evík
Dopisovatel

Příspěvekod Madelka » 09 dub 2010, 10:07

dnes se mi nabídla na facebooku skupina a, musím říct, nestačila jsem se divit. Jsem skutečně šokována. http://aktualne.centrum.cz/zpravy/krimi ... ?id=653518
to video je opravdu něco nepředstavitelného :roll: Vskutku šikovný mladík. Jsem zvědavá, co nebo koho hodí z mostu příště, až se mu zas něco nebude pozdávat :598
Madelka
V záběhu

Příspěvekod otomar zalesak » 09 dub 2010, 10:52

Madelka píše:dnes se mi nabídla na facebooku skupina a, musím říct, nestačila jsem se divit. Jsem skutečně šokována. http://aktualne.centrum.cz/zpravy/krimi ... ?id=653518
to video je opravdu něco nepředstavitelného :roll: Vskutku šikovný mladík. Jsem zvědavá, co nebo koho hodí z mostu příště, až se mu zas něco nebude pozdávat :598

:598 Oko za oko -zub za zub!Mali ho tiez hodit z toho mosta ,aby sa mu v tej hlupej gebuli rosvietilo .Hajzlik jeden :587
otomar zalesak
Zbloudilec

Příspěvekod Verča » 09 dub 2010, 13:47

Verča
V záběhu

Příspěvekod Madelka » 09 dub 2010, 14:17

Verča píše:http://aktualne.centrum.cz/zpravy/krimi/clanek.phtml?id=641441
Tak tohle je taky síla. :hlava :s035

No to je vrchol nezodpovědnosti! Lidi si často neuvědomují, jak vysoko může teplota v autě vystoupat.
Hlavně, že si váží práce jejich psů. Ve výsledku se k nim ale zachovají jako každý nezodpovědný zaměstnanec ke služební "věci". Prostě si jich neváží. Děs! :598
Madelka
V záběhu

Příspěvekod Geralt » 11 dub 2010, 22:06

Ve chvíli, kdy takto umírají tu a tam i mimina, mě to snad ani nepřekvapuje... :evil:
Geralt
Zbloudilec

Příspěvekod Sylva » 12 dub 2010, 10:49

Geralt píše:Ve chvíli, kdy takto umírají tu a tam i mimina, mě to snad ani nepřekvapuje... :evil:

Bohužel, musím souhlasit. Vždycky ve chvíli, kdy mám pocit, že jsem informována o nejzazší možné hranici lidské hlouposti, jsem znovu, bohužel, přesvědčena, že lidská hloupost snad ani hranice nemá. V pátek jsem byla na akci, kde jeden pán lékař vyprávěl, že jednou z častých příčin popálenin u dětí je to, že jim matka napustí vanu a nezkontroluje teplotu vody. :598
Sylva
Zbloudilec

Příspěvekod Iva » 12 srp 2010, 17:48

Před chvílí mě vytočil vlastní brácha - chceme se jet podívat za rodiči do severních Čech a musíme jet přes Liberec, Chrastavu...., tak jsem chtěla vědět, jak to tam vypadá. Trochu jsem brblala, že to tedy bude cesta se třemi čubinami... a on na to, proč to řeším, vždyť jsou to jen psi a snad vydrží samy v kotci 24 hodin. Máme kotce jen na to, aby psiny v noci nedělaly binec, nevyvenčí se tam, to je kolikrát jdeme v noci pustit, protože by si raději nechaly vyvalit bok, než by si tam nadělaly . Tak nevím, asi jsme blázni, kteří berou psy všude s sebou...
Iva
V záběhu

PředchozíDalší

Zpět na Lidé a psi