Moderátor: Moderátoři

Iva píše:Oni by ji asi nebili, ale byla by chudák, oni nebyli absolutně psychicky připravení na tu změnu. Měli asi představu, že si štěně zvykne během pár hodin - u nás bylo zvyklé lítat po zahradě 3000 m2, kromě vnitřku domu mohlo všude, tam ho zavřeli do malinké ohrádky, nesmělo ani do zahradního domku, u dveří nemělo nic na ležení...,divili se, že štěně v té ohrádce nechce být a snaží se to pletivo rozkousat, vůbec nepochopili, že to štěně chce být co nejblíž k nim, že i na dece na schodku bude spokojené víc než v té ohrádce. Když bylo navolno, tak běhalo podle plotu a chtělo si hrát s tím sousedovic psem, nevím, jestli jim víc vadilo, že štěká nebo že vyšlapuje trávu, všude v zahradě měli na místech, kde se víc chodí, takové ty plastové zatravňovací mřížky....Ono mě to mělo trknout dřív, když k nim štěně nechtělo samo jít, vlastně ani jedno a paní se ptala, jestli bude štěně štěkat..., poučení pro příště, i ti prcci vycítili, že něco není správně. A ještě perlička - jak se tu už psalo o deformaci učitelů a lékařů - pán byl lékař, paní zdravotní sestra...
Madelka píše:ježiš marjá a co vede takové lidi si pořizovat psa? Na to aby byl zavřený v ohrádce jim stačí morče nebo křeček...
JarkaZe píše:To teda jo. Ale myslím, že jdou obvykle aspoň trochu rozeznat už při hovoru po telefonu.
Dík všem páníčkům našich prcků! Asi jsme měli zpekla štěstí.

Tasy píše:Bože,kde se takový typy berou....to prostě nepochopím.Žijou v nějakým jiným světě.
Hlavně,že se to zjistilo včas....

Sylva píše:Tak takové týpky je třeba politovat. I když oni by asi netušili, proč je litujeme. O jejich životní náplň a cíle fakt nestojím.
Ale Arnika to má už vyřešené, navíc má nový domov s chodskou kámoškou.

Byli takoví našponovaní, hodně se ptali,protože nikdy psa neměli...Příště dám víc na intuici, protože urvaná jsem z nich nebyla, manželovi se zdálo, že to bude v pohodě, ale je to chlapLucie píše:No a při první návštěvě u vás se ti lidi chovali jak?
Iva píše: Byli takoví našponovaní, hodně se ptali,protože nikdy psa neměli...Příště dám víc na intuici, protože urvaná jsem z nich nebyla, manželovi se zdálo, že to bude v pohodě, ale je to chlap, ženský opravdu asi dají víc na první dojem a skoro nikdy se nespletou.... No jak říkám, poučení pro příště.

Madelka píše:dnes se mi nabídla na facebooku skupina a, musím říct, nestačila jsem se divit. Jsem skutečně šokována. http://aktualne.centrum.cz/zpravy/krimi ... ?id=653518
to video je opravdu něco nepředstavitelnéhoVskutku šikovný mladík. Jsem zvědavá, co nebo koho hodí z mostu příště, až se mu zas něco nebude pozdávat
Oko za oko -zub za zub!Mali ho tiez hodit z toho mosta ,aby sa mu v tej hlupej gebuli rosvietilo .Hajzlik jeden 
Verča píše:http://aktualne.centrum.cz/zpravy/krimi/clanek.phtml?id=641441
Tak tohle je taky síla.![]()

Geralt píše:Ve chvíli, kdy takto umírají tu a tam i mimina, mě to snad ani nepřekvapuje...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník