štěňátka a jejich fotky

Moderátor: Moderátoři

Re: štěňátka a jejich fotky

Příspěvekod Sylva » 29 črc 2010, 10:52

Tasy píše:Tak ono mezi námi...s takovýma se začínalo a tak vypadali pouze tečky nad očima,půl měsíc pod krkem na hrudi dva trojúhelníčky ..prostě starý dobrý choďák ..viz Car na Barance, Citra na Barance, Catty Bryvilsár, Irvi Bryvilsár a tak dále...

Myslíš "standardní znaky, málo výrazné"? :s002 :s002 :612
Sylva
Zbloudilec

Příspěvekod Radka » 29 črc 2010, 12:02

Anebo Ciroušek Bryvilsárovic, toho jsem milovala :612
Radka
V záběhu

Příspěvekod Lucka & Darri » 29 črc 2010, 12:21

Radka píše:Anebo Ciroušek Bryvilsárovic, toho jsem milovala :612

Tak Ciro má zrovna do černocha daleko... :-D
Obrázek
Já mám ráda středně znakaté psy... když už, tak spíš trošku víc znaků než míň. Třeba ten Ciro už je tak maximum znaků, co se mi ještě líbí ;-) Je hodně znakatý.
Za peníze si možná koupíš dobrého psa, ale nekoupíš si za ně zavrtění jeho ocasu...
Lucka & Darri
Moderátor

Příspěvekod Sylva » 29 črc 2010, 15:19

Cirda se doznakoval věkem, pamatuji si ho z výstav s tečkami nad očima. Úžasná povaha, rád se prezentoval. :-D
Sylva
Zbloudilec

Příspěvekod Tasy » 29 črc 2010, 17:40

Ano :580
Tasy
V záběhu

Příspěvekod Evík » 29 črc 2010, 18:49

Já taky miluju choďáky spíš v barvě "bubák" :s002, ale přece jen se mi moc líbí, když i na tom ksichtíčku mají něco hnědého, ale jen tak decentně. :twisted: V tomhle ohledu se mi třeba strašně líbil ksichtíček Akiho mámy Asty z Lepých lesů....Aki, jak stárne se začíná dobarvovat po ní. Jsem ráda, že ksichtík (a naštěstí moc ani povahu :twisted: ) nezdědil po tátovi :twisted: :s002
Evík
Dopisovatel

Příspěvekod Sylva » 29 črc 2010, 19:22

Přidala jsem dnešní fota do alba našich F. Jsou jim tři týdny.
http://vitacanina.rajce.idnes.cz/Vrh_F_ ... 050693.JPG
Sylva
Zbloudilec

Příspěvekod Lomikarova smečka » 30 črc 2010, 11:46

Jsou krásní a pěkně znakatí. Gratulujeme. :580
Lesík
Lomikarova smečka
Zbloudilec

Příspěvekod Evík » 30 črc 2010, 13:00

Sylva píše:Přidala jsem dnešní fota do alba našich F. Jsou jim tři týdny.
http://vitacanina.rajce.idnes.cz/Vrh_F_ ... 050693.JPG

Dodatečně taky gratulujem k prckům. Jsou fakt krásně vybarvení. :580
Evík
Dopisovatel

Příspěvekod Iva S. » 31 črc 2010, 05:49

http://striva.rajce.idnes.cz/5%2C5_tydne/

Tak já jsem se byla taky kouknout. Vybrala jsem si toho prvního pejsu, největšího bubáka, ale já jsem na tmavé xichtíky. Má podle mě nejlepší kostru a hlavu z těch psů... tak uvidíme.
Iva S.
Zbloudilec

Příspěvekod Evík » 31 črc 2010, 16:57

Iva S. píše:http://striva.rajce.idnes.cz/5%2C5_tydne/

Tak já jsem se byla taky kouknout. Vybrala jsem si toho prvního pejsu, největšího bubáka, ale já jsem na tmavé xichtíky. Má podle mě nejlepší kostru a hlavu z těch psů... tak uvidíme.

Jé, Ivo, takže Ty si budeš brát štěníka? To bude mít Šerynka prima kámoša. Ten pejsa je fakt slaďoučký.
Evík
Dopisovatel

Příspěvekod Iva S. » 01 srp 2010, 06:51

Je fakt skvělý a i takový dráček spolu s bráchou Badečkem a sestrou Belušou.Besynka je samostatná nezávislá výzkumnice, Barí a Bona co půjdou taky zkusit uchovnit se přidávají:-) No, znaky mohli mít tmavší, ale upřímně - nevím, po kom až tak ... Docela mě překvapilo, že jsou tmavší než naše byly. Axa je hooodně znakatá, Aima už vůbec - holt šli asi do dědečků i dál. Hlavně Barnaby mi dost připomíná Rena a starého Darena, Adara, ... ale to už možná slyším trávu růst. Už mám nakoupené Nutra Gold, jakési přílohy zalévací, nějaké maso, Alavis, ... i Šery jsem zkusila přilepšit. Kromě vařeného samozřejmě lepší granule - snad. Trainer. Už se jí přejedly ty Sportmixy po třech pytlech, tak to chce změnu. Už mě to stálo :s044 ale nic, od čeho mám granty :612
Iva S.
Zbloudilec

Příspěvekod Lucie » 02 srp 2010, 06:12

Iva S. píše:http://striva.rajce.idnes.cz/5%2C5_tydne/

Moc pěkní. I Barnaby je tmavý fešák, akorát možná bude mít delší ouška. Mě se moc líbí ten modrý pejsek, mám moc ráda široké palice. ;-) Ale u takových prcků je hrozně těžké odhadovat, jak budou vypadat v dospělosti.

Co se znaků týká tak u nás taky Keisynka je znakáč, po Ajvičce jsem čekala, že to bude taky znakaté a přitom naše Trinda je tak akorát. Přitom sestra Tajemná je tmavá, má super tmavé oko a když jsem ji poprvé viděla - tak mě nadchla svým výrazem starého Darena.
Je to fakt zajímavé, jak se tam ty geny namixují. ;-) Já dám večer fotky na web po Desi - tam to zase vypadá u některých na malá ouška, ale uvidíme, jsou jim teprve 3 týdny. ;-)
Lucie
Site Admin

Příspěvekod Iva S. » 02 srp 2010, 08:05

Oni vypadají úplně jinak snad každé dva dny... Jsem ráda, že ten znakatý pejsa zelený půjde taky zkusit uchovnit a možná i modrý, tak uvidíme. Na výstavy je to samozřejmě něco jiného, to asi nebudem, ale to když tak až nebude psina tak zas vezmem něco odjinud aby nebyl sám... Bábě Šery už bude na jaře 10, ale psychicky i fyzicky je na tom zatím ťukyťuk jako dvouletá, ani nám nedochází, že je vlastně senior nebo co :s002
Iva S.
Zbloudilec

Příspěvekod Lucie » 02 srp 2010, 08:50

Iva S. píše:Oni vypadají úplně jinak snad každé dva dny... Jsem ráda, že ten znakatý pejsa zelený půjde taky zkusit uchovnit a možná i modrý, tak uvidíme. Na výstavy je to samozřejmě něco jiného, to asi nebudem, ale to když tak až nebude psina tak zas vezmem něco odjinud aby nebyl sám... Bábě Šery už bude na jaře 10, ale psychicky i fyzicky je na tom zatím ťukyťuk jako dvouletá, ani nám nedochází, že je vlastně senior nebo co :s002

To je dobře, to je právě na těch chodech obdivuhodné, jak jsou stále vitální! :580
Lucie
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na O psech